Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pumagr
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 2:04 pm Temat postu: frekfencja na forum Tensor |
|
|
Zastanawiam się co się stało z tym forum Zauważyłam że od jakiegoś czasu nic sie tu nie dzieje , jeśli nawet ktoś tu zagląda to sie nie loguje , zero relacji z wystaw Czy nikt na nie nie jeździ pani Asia też milczy , nie wiem ale wydaje mi się że jest to najmniej prężne forum owczarkarskie na obecną chwile, ja aktualnie nigdzie nie jeźdzę bo mam jeszcze za młodą suczke ale inni chyba gdzieś bywają i nic cisza Czyżby nasze forum umierało powolną śmiercią _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
Basia i V
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 4:26 pm Temat postu: |
|
|
Myślę, że niedawno była relacja z wystawy w Wasilkowie, więc ważniejsze imprezy są zauważane. A co do reszty - może sporo ludzi jest na urlopie, albo na obozach szkoleniowych. Poza tym, mało osób spisuje wyniki wystaw, organizatorzy sami z siebie - nie publikują tych danych. Zawodów to już nikt poza zawodnikami (i Grandziochą) nie zauważa.
Aby do światówki - wtedy forum na pewno ożyje . _________________ Barbara Pawlik |
|
Powrót do góry |
|
|
pumagr
|
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 2:43 am Temat postu: |
|
|
Ja też mam taką nadzieje _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
askad
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 1:22 am Temat postu: Re: frekfencja na forum Tensor |
|
|
pumagr napisał: | pani Asia też milczy |
"Wezwana do tablicy" wstawiam zaległe wyniki wystaw - nie samym Internetem człowiek żyje - czasami trzeba niestety poświęcić się pracy . A do tego sezon urlopowy trwa - więc rzadko bywam przy Internecie stacjonarnym - oglądam często Forum przez telefon, będąc daleko od domu - ale przez telefon niewygodnie jest pisać. Stąd moje milczenie w ostatnim okresie. Nie obiecuję się od razu poprawić - dzisiaj rusza obóz w Czechach
Ale niedługo nadejdą długie jesienne wieczory _________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
paweł dykowski
|
Wysłany: Nie Wrz 22, 2013 11:22 pm Temat postu: |
|
|
A ja uważam że spadek frekwencji na forum jest spowodowany pojawieniem się Facebooka. Ta platforma społecznościowa z pewnością ma swoje dobre strony ale jednak moim zdaniem nie spełnia wielu kryteriów które spełnia to forum. _________________ Paweł Dykowski
http://www.langfuhr.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
askad
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 11:07 am Temat postu: |
|
|
Mnie się wydaje, że to niestety syndrom obecnych czasów.
Łatwiej jest po prostu napisać krótki komentarz czy nacisnąć "Like", aniżeli wziąć udział w dyskusji .
Jeszcze trochę i wrócimy do pisma obrazkowego .
_________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 3:12 pm Temat postu: |
|
|
askad napisał: |
Mnie się wydaje, że to niestety syndrom obecnych czasów.
Łatwiej jest po prostu napisać krótki komentarz czy nacisnąć "Like", aniżeli wziąć udział w dyskusji .
Jeszcze trochę i wrócimy do pisma obrazkowego .
|
na pewno ma pawel gdzieś racie, ze w czasach fb sie tam więcej a tu mniej dzieje. co na pewno ma jeszcze jakiś wpływ jest, ze w czasie przeszłym wielokrotnie były tu dyskusje prywatne (które nie powinni mieć tu miejsca), obrazy, stronność niektórych osób i czasem nawet brak reakcji admnina.
tez brak komunikacji z osobami z KON-u przyczynia się do tego. _________________ Patricia Einfalt |
|
Powrót do góry |
|
|
setka
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 3:57 pm Temat postu: |
|
|
Pati, w "czasie przeszłym" była zasada, że admin nie kasuje, każdy odpowiada za własne słowa, mod od niedawna jest i kasuje " obraźliwe " słowa ( a tez nie zawsze siedzi przy kompie ), stronniczość, owszem była, strony się czasem zmieniają , jak czas pokazuje
A problemy wciąż te same, nierozwiązywalne.... od lat
i właściwie ileż można w kółko o tym pisać ... _________________ Agata Niemyska |
|
Powrót do góry |
|
|
|