Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alexandra
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 9:10 pm Temat postu: Walne Zebranie W-Wa Ciekawostka!!!! |
|
|
Na dzisiejszym Walnym zebraniu w Warszawie przegłosowano wniosek o takiej treści przedstawiony przez liczna grupe Owczarkarzy z Oddziału Warszawskiego " Wniosek o o rozpoczęcie procedury utworzenia autonomicznej struktury zrzeszającej obligatoryjnie wszystkich włascicieli owczarków niemieckich,jednak pozostającej w strukturach ZKwP"
Wniosek przegłosowano i teraz czeka na przedstawienie na plenum Zarządu Głównego. |
|
Powrót do góry |
|
|
askad
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 11:08 am Temat postu: |
|
|
Mam szczerą nadzieję, że to się uda Aż chciałoby się powiedzieć - "może wreszcie coś ruszy" _________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
Basia i V
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 11:36 am Temat postu: |
|
|
To by bylo cos naprawde nowego, moze i sport daloby sie w tej strukturze umiescic? _________________ Barbara Pawlik |
|
Powrót do góry |
|
|
LN
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 6:42 pm Temat postu: |
|
|
A ja myślę ,że to pomysł zupełnie bez sensu . To nie wypali są oddziały gdzie owczarków jest zaledwie kilka.... _________________ www.anarchia-box.com
owczarki niemieckie & goldeny
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony! |
|
Powrót do góry |
|
|
Basia i V
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 8:55 pm Temat postu: |
|
|
LN napisał: | A ja myślę ,że to pomysł zupełnie bez sensu . To nie wypali są oddziały gdzie owczarków jest zaledwie kilka.... |
Ale sa takie, gdzie jest ich mnostwo. Choc wydaje mi sie, ze skoro nie udalo sie nic zalatwic za pomoca KON, to i taki twor ma male szanse na udany start... _________________ Barbara Pawlik |
|
Powrót do góry |
|
|
alexandra
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 7:43 am Temat postu: |
|
|
A może to jednak jest pomysł,żeby wszyscy owczarkarze z Oddziałów gdzie wyborów jeszcze nie było,zgłosili taki wniosek i postarali się go przegłosować..przy odpowiednim poparciu i organizacji myśle ze jest to mozliwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
dorplant
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 8:16 am Temat postu: |
|
|
pomysl jest dobry, bo to paranoja zeby "pekinczyki"decydowaly o ON-kach .To klub danej rasy powinien decydowac o kierunku hodowli,bo tylko on zna bolaczki i potrzeby tej rasy. _________________ http://www.dorplant.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Grandziocha
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Ch.
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:29 pm Temat postu: |
|
|
To może ktoś kto jest bardziej w temacie,poda więcej szczegółów w tej sprawie i żeby grona owczarkarzy w poszczególnych oddziałach mogły coś zrobić dla dobra naszej ulubionej rasy. W naszym oddziale RZESZÓW jest nas kilkunastu zainteresowanych przejrzystymi warunkami hodowli ON. _________________ Rafał Cholewa
www.szlachetnakrew.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|