Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
askad
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 11:57 pm Temat postu: Tematyka działu |
|
|
Postanowiłam założyć nowy dział. Tak niewiele pozostaje śladów po owczarkach niemieckich, które były czołowymi przedstawicielami tej rasy w Polsce 20-lat temu i więcej.
Zainspirowała mnie obecność na naszym Forum hodowczyni "z Cieśliny" (obecnie Rus-Land).
Mam nadzieję, że opowie nam o swoich owczarkach (to u niej były legendarne już LORA z Antuszy, GUSSI z Wiślanego Portu ...).
Może inny forumowicz wspomni w tym dziale swoją INGĘ z Wiślanego Portu .
Może dołączą inni - o których przeszłości owczarkarskiej tak mało wiemy _________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
dorplant
|
|
Powrót do góry |
|
|
pumagr
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 11:43 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo chetnie opowiem o moich sławnych kiedyś suczkach które w latach osiemdziesiątych przyniosły mi wiele radości i satysfakcji już za kilka dni opisze wszystko na ich temat .Pozdrawiam Grażyna _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
pumagr
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Jestem codziennie w tym dziale i trochę mnie martwi że tak mało ludzi interesuje historia ON w Polsce ?! No nic zgodnie z tym co obiecałam jak tylko zostanie usunięta awaria z mojej neostrady zaraz opiszę historie moich i nie tylko moich dawnych owczarków . Pozdrawiam Grażyna _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
dorplant
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 10:44 pm Temat postu: |
|
|
mnie bardzo interesuje !!
niektore ON-ki pamietam z wystaw o innych chetnie poczytam ,toz to historia polskiego owczarkarstwa, jak dla mnie temat naprawde ciekawy !! _________________ http://www.dorplant.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Zaczarowana
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie rowniez, młode pokolenie ktore nie miało mozliwosci podziwiania tych psiaków w czasach ich swietnosci rowniez sie czegos o nich dowie _________________ Dorota Poklękowska
"Take this trouble for me: Make sure my shepherd dog remains a working dog, for I have struggled all my life long for that aim." |
|
Powrót do góry |
|
|
askad
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 8:18 am Temat postu: |
|
|
pumagr napisał: | Jestem codziennie w tym dziale i trochę mnie martwi że tak mało ludzi interesuje historia ON w Polsce ?! No nic zgodnie z tym co obiecałam jak tylko zostanie usunięta awaria z mojej neostrady zaraz opiszę historie moich i nie tylko moich dawnych owczarków . Pozdrawiam Grażyna |
Czekamy niecierpliwie _________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
askad
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 8:18 am Temat postu: |
|
|
Bardzo się cieszę, że dział wreszcie ożył - wielkie dzięki pumagr i Grandziocha Czekamy na więcej _________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
|