|
www.owczarek-niemiecki.ipnet.pl Forum ON
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mch
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 7:14 am Temat postu: Pomoc o ustalenie wlasciciela suczki ON |
|
|
cyt.za dogo :
,,Suka ON z tatuażem, pomóżcie w odnalezieniu właściciela!
http://www.dogomania.pl/threads/1915...a%C5%9Bciciela!
W jednym ze śląskich schronisk przebywa suczka z tatuażem.
Jej tatuaż to 277U.
Suka jest już na boksach bytowych, jest gotowa do adopcji, bardzo grzeczna i spokojna.
Suka jest znajdą i bardzo zależało by mi odnaleźć jej właściciela.
Nie znam się na tych wszystkich kynologicznych procedurach, ale wychodzi na to, że tatuaż podchodzi pod Radomski oddział.
Dzwoniłam tam i dowiedziałam się, że suczka pochodzi z hodowli z Pilicznego źródła, dostałam imię, nazwisko hodowcy, ale Pan przeniósł się do łódzkiego oddziału.
Tam dzwoniłam dzisiaj dostałam telefon, ale jak dzwoniłam pod dany numer dodzwoniłam się do Pana, który zaczął mówić po niemiecku .
Ma ktoś pomysł jak odnaleźć właściciela?
Sukę sprzedano chyba do innej hodowli.
Ma 10 lat i lekkie problemy z chodzeniem, schronisko to nie miejsce dla niej "
http://www.dogomania.pl/threads/191559-Suka-ON-z-tatua%C5%BCem-pom%C3%B3%C5%BCcie-w-odnalezieniu-w%C5%82a%C5%9Bciciela _________________ Monika Chmiala |
|
Powrót do góry |
|
|
pumagr
|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 9:14 am Temat postu: |
|
|
Trudna sprawa , bo jeśli nie ma kontaktu z hodowcą a on powinien wiedzieć gdzie i komu sprzedał sunie,to do właściciela się nie dotrze, A swoją drogą to okrucieństwo bo pewnie skoro już nie daje dzieci to fora ze dwora ! taki los spotyka wiele psów które trafiły do hodowli produkcyjnych, LUDZIE GDZIE WASZE SUMIENIE Jak coś takiego czytam to po prostu ogarnia mnie wściekłość, taka sunia powinna do końca swoich dni mieć dom i zasłużoną emeryturę oraz miłość właścicieli . _________________ Grażyna Ciesielska Rudasz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|