| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

jackdaw

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Zaczarowana

| 

Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 9:30 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A czemu Dorotka sprzedaje Sunię ? LUTHIEN Dorplant _________________ Dorota Poklękowska 

"Take this trouble for me: Make sure my shepherd dog remains a working dog, for I have struggled all my life long for that aim." | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jackdaw

| 

Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 10:14 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Sunka jest super,podobna do mojej KATJI charakterem ale Dorotka potrzebuje kaskse do rozwoju firmy,hodowli[hotel itd].Wiem od niej ze z bolem to robi.Przekonalem ja do tej decyzji bo uwazam ze zdazy jeszcze wyhodowac sobie dobre psy.Pozatym ma co robic z MAJKA i ARSA. Owczarek to pies ktory musi pracowac i trzeba miec czas dla niego. _________________ Filmiki z naszymi psami.

http://www.dorplant.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=93 | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Zaczarowana

| 

Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 12:43 pm    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| jackdaw napisał: | 	 		  | Sunka jest super,podobna do mojej KATJI charakterem ale Dorotka potrzebuje kaskse do rozwoju firmy,hodowli[hotel itd].Wiem od niej ze z bolem to robi.Przekonalem ja do tej decyzji bo uwazam ze zdazy jeszcze wyhodowac sobie dobre psy.Pozatym ma co robic z MAJKA i ARSA. Owczarek to pies ktory musi pracowac i trzeba miec czas dla niego. | 	  

Aha, jasne - rozumiem. 

Szkoda, dobrze sie zapowiada .. oby poszła w dobre rece    _________________ Dorota Poklękowska 

"Take this trouble for me: Make sure my shepherd dog remains a working dog, for I have struggled all my life long for that aim." | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|