|
www.owczarek-niemiecki.ipnet.pl Forum ON
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pat
|
Wysłany: Nie Mar 10, 2013 6:14 am Temat postu: Nowa strona klubu |
|
|
Jest już nowa stronka internetowa klubu:
http://www.owczarek-niemiecki.com/
(jak dla mnie, to bardzo fajnie wyszła) _________________ Patricia Einfalt |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Ch.
|
Wysłany: Nie Mar 10, 2013 5:59 pm Temat postu: |
|
|
Świetny serwis rasie. Teraz jeśli tylko aktualizacje będą na bieżąco to ten nowy twór powinien świetnie funkcjonować. Już może co niektórzy nie będą narzekać ileż to robili dla owczarka i nikt tego nie doceniał,bo nowa strona KON odciąży tych niezadowolonych. No i pewnie wszelkie ogłoszenia jakie będzie można zamieszczać pewnie będą nieodpłatne,chociaż pewnie tylko dla członków KON,ale tych też pewnie szybko przybędzie.
Mamy świetenie działające Forum na TENSORZE,teraz nowy kompletny serwis KON-u. Chyba już nic więcej nie potrzeba.
Mnie się podoba. Pozdrawiam _________________ Rafał Cholewa
www.szlachetnakrew.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
askad
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 10:59 am Temat postu: |
|
|
Mam tylko nadzieję, że będzie działać sprawnie
Ja swojego czasu chciałam zgłosić swoją hodowlę Tensor do wykazu hodowli na stronie KON - niestety bezskutecznie
Żeby nie być gołosłowną - ostatniego maila w tej sprawie na adres Klubu (biuro@owczarek-niemiecki.com) wysłałam: Wt Kwietnia 20 2010, 12:04 pm (właśnie sprawdziłam w wysłanych mailach).
Ze względu na notoryczny brak reakcji (podobnie było przy zgłaszaniu miotu i krycia) - po prostu mi się odechciało. _________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
askad
|
Wysłany: Sro Mar 13, 2013 8:41 am Temat postu: |
|
|
Reakcja błyskawiczna - oby tak dalej
Podziękowania dla Marka Ważydrąga - bo jak rozumiem on jest teraz osobą odpowiedzialną za stronę KON _________________ Asia Domańska |
|
Powrót do góry |
|
|
Wolf Jar
|
Wysłany: Sob Mar 16, 2013 8:41 pm Temat postu: |
|
|
Nowa strona Klubu ON - no cóż dla mnie następna podróbka jacentusa. Strona zawiera wiele artykułów, które od lat są zamieszone na wielu różnych serwisach - takie kopiuj wklej. Długi artykuł o karmieniu i sama procentowa teoria żadnych konkretów (zapraszam do zapoznania się z filmem, który można zakupić - strona: www.barf.pl ). Nie rozumiem w ogóle zagadnienia pt. HD,ED, DNA klub opisuje jak można w polskich warunkach zrobić niemieckie warunki hodowlane, które są fikcją w naszym klubie. Sam klub umieszcza regulaminy zachęcające do łatwej produkcji, a opisuje jak za 750 zł można jak należy. Ogólnie reklama samych siebie - od lat Klub nie pokusił się o stworzenie serwisu opartego o "bazy danych ON", która oddała by sama z siebie zagadnienie rasy ON w polsce (taki system był parę lat temu stworzony i nie zaakceptowany). Wypisywanie ilości placów treningowych KON należących do prywatnych osób do których klub nie dał z siebie nic !!! - przykład Plac Treningowy KON w Ostrowie Wielkopolskim ?? Krystian na boga jestem tam od lat i żadnego Klubu sobie nie przypominał tylko zrzutki na koszenie trawy i zakup browarów Plac Treningowy KON w Łodzi ?? Sławek na boga co ci klub zaoferował jak reprezentowałeś nasz kraj z ON na światowej IPO3 ? A już hasło "PLACE TRENINGOWE DLA CZŁONKÓW KLUBU ON I MIŁOŚNIKÓW RASY" to porażka. Szkolenie ON jest jednym z ważniejszych czynników hodowli, a klub ON akurat wstrzymuje ten proces swymi uchwałami nie wspominając już o zerowym jego finansowaniu. Na koniec dodam, że mam tylko nadzieję, iż nasi klubowi sędziowie będą na klubowej wystawie sędziować tylko swoje "nasze" klasy tzn. Otwarte I tyle na temat nowej odsłony www starego klubu ON |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|