| 
				www.owczarek-niemiecki.ipnet.pl Forum ON   
				 | 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

askad

| 

Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 10:14 am    Temat postu: Mistrzostwa Świata WUSV a sprawa polska | 
				     | 

| 

Ponad dwa tygodnie temu KON poinformował przewodniczącego GKSP, że są 2 wolne terminy organizacji Mistrzostw Świata WUSV w latach 2015 i 2016.

Nie wiem na co GKSP czeka - organizacja takich zawodów to ogromna szansa dla naszego kraju - również dla sędziów i pozorantów    

Zamiast zająć się tą naprawdę ważną sprawą GKSP "bawi się " w lokalne gierki - m.in. torpedując zawody KON-u. To żałosne    

W piśmie odwoławczym do GKSP z dn. 16 września (dotyczącym odmowy zgody na zawody Klubu) KON poinformował również GKSP, że na podziedziałkowym zebraniu Światowej Unii Owczarka Niemieckiego (WUSV) Ekwador zgłosił chęć organizacji Mistrzostw Świata w jednym z wolnych terminów   Pozostał więc już tylko jeden wolny termin   

I jestem ciekawa czy GKSP nadal będzie zajmować się "polityką lokalną" - ośmieszając nasz kraj w oczach zagranicznych sędziów i pozorantów zaproszonych na Mistrzostwa KON - czy też stanie wreszcie na wysokości zadania i zajmie się tym czym powinna    _________________ Asia Domańska | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

rashka

| 

Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 1:58 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Szczerze powiem, ze chyba nawet wole, zeby GKSP sie tym nie zajmowalo...

I wcale nie watpie w naszych pozorantow i zawodnikow, bo wszystko idzie do przodu, tym bardziej, ze zasza druzyna na MŚ FCI zajela 10 miejsce; mozemy byc z czego dumni! Boje sie, zeby nie bylo krachu organizacyjnego. A moze jestem az tak przewrazliwiona ?   _________________ Magda Atiah | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

brawos

| 

Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 6:09 am    Temat postu:  | 
				     | 

| 

hmmm "polityka lokalna", " lokalne gierki"  droga Asiu przeciez w GKSP jest pan Milewski "serdeczny przyjaciel" pana Czerniakowskiego, ktory to jest w Klubo Komisji oczywiscie z panem Czerniakowskim i czyzby panu Milewskiemu nie zaleazalo na rozwoju owczarka niemieckiego itp, itd na zjednoczeniu, na wspolpracy           jakos kompletnie mnie to nie dziwi.....a moze to ty bylas beee i trzeba ci pokazac o co tu chodzi          ..... sorki ale smiac mi sie chce z tej paranoi _________________ www.brawosbis.pl  

"... Bo pies to nie tylko pies, jak wiesz.

Pies to jest wszystko to, co chcesz..."

Ludwik Jerzy Kern

Ostatnio zmieniony przez brawos dnia Pią Wrz 19, 2008 7:32 am, w całości zmieniany 2 razy | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Grandziocha

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|